Wednesday, 16 June 2010

AFFILIATE PRODUK FIZIKAL - ONE DROP PERFUME

Wahh-wah-wah... wangi nye aku hari ni. Apa taknya buah hati pengarang jantung aku hadiahkan ONE DROP PERFUME sekotak. Habis satu badan aku taram minyak wangi.

Mesti korang pernah dengar pasal ONE DROP PERFUME kan. Pewangi yang amat terkenal kat Malaysia ni. Ramai orang berebut-rebut nak jadi ejen. Modalnya boleh tahan... kepada yang ada modal ok la..... pada yang habuk pun tarak.... gigit jari je la....

Tapi tak pe.... kepada yang kekurangan modal tapi teringin nak jadi ejen ONE DROP PERFUME aku ada berita baik untuk korang. Peluang jadi ejen ONE DROP PERFUME secara percuma. Aik..???? Macam mana tu...????

ONE DROP PERFUME pun dah ada sistem affiliate la. Register free of charge. Promote link kat kengkawan, sedara, boss... bla..bla..bla... Ajak mereka beli perfume ni melalui link korang. Setiap jualan korang akan dapat komisen RM5.00. Jadi la. Kalau nak jadi ejen off-line boleh tahan jugak modal korang kena keluarkan tapi kalau join affiliate ni free of charge je. Siap ada offer boleh beli sample perfume dgn harga RM20.00

Amacam Ok tak? So apa tunggu lagi. Ni la peluang korang untuk buat duit dengan ONE DROP PERFUME tanpa modal. Meh kita wangikan hidup ni dengan ONE DROP PERFUME

Kalau berminat korang klik je la banner kat bawah ni





Selamat Buat Duit Online Dengan Affiliate



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails